De PowerLock wielklem type Amsterdam is geschikt voor vrijwel alle soorten wielen van 10 tot met 15 inch. Niet voor niets wordt deze beruchte wielklem veel ingezet voor parkeerbeheer. Uiteraard is de Amsterdamse wielklem ook geschikt als diefstalbeveiliging. Wielklem type Amsterdam maakt het onmogelijk om nog met het voertuig waaraan deze bevestigd is, weg te rijden. De ronde stalen schijf dekt de wielbouten af en voorkomt daarmee demontage van het wiel. De wielklem wordt geleverd met een hoogwaardig cilinderslot dat bestand is tegen uitboren, uittrekken, lockpicking en koelspray.
Het grote voordeel van de wielklem type Amsterdam is dat hij op vrijwel alle wielen past.
De wielklem wordt toegepast op personenauto’s, oldtimers, aanhangwagens en bestelbusjes.
De wielklem is daarnaast ook geschikt voor campers, caravans en trailers.
De Amsterdam wordt zelfs gebruikt voor het beveiligen van vliegtuigen door het neuswiel te klemmen!


Parkeerbeheer
Het aantal parkeerovertredingen op zowel openbare als privé parkeerterreinen is enorm en neemt nog ieder jaar toe. Steeds meer bedrijven, overheden en instellingen gaan daarom over tot het aanbrengen van een wielklem bij foutparkeerders. Wielklem type Amsterdam van PowerLock is het meest beproefde en bekende produkt voor een effectief parkeerbeheer. Zelfs het preventief aanbrengen van de klem op een eigen voertuig in combinatie met een waarschuwingsbord werkt uitstekend tegen illegale- en foutparkeerders. Wielklem type Amsterdam garandeert dat uw parkeerbeleid gerespecteerd wordt.


Diefstalbeveiliging
Het spreekt bijna voor zich dat de wielklem type Amsterdam een uitermate geschikte diefstalbeveiliging is. De wielklem is geschikt voor zowel voertuigen als aanhangers. Het is veruit meest robuuste wielklem op de markt. De wielklem is door zijn vormgeving, bevestiging en constructie van hoogwaardig staal buitengewoon bestand tegen braak. Door zijn uitstraling heeft de wielklem bovendien een uitstekende preventieve werking. Met de wielklem type Amsterdam heeft u de zekerheid van de best beschikbare diefstalbeveiliging.


Producteigenschappen
- Geschikt voor vrijwel alle velgen van 10” t/m 15”
- Zeer solide uitvoering
- Dekt wielbouten volledig af
- Binnenzijde bekleed met rubber ter voorkoming van krassen op de velgen
- Effectief bij parkeerbeheer
- Uitstekende diefstalbeveiliging
- Groot afschrikkingeffect
- Eenvoudig te monteren
- Gelijksluitende sloten leverbaar op aanvraag


Specificaties
Gewicht: 9 kg
Materiaal: hoogwaardig gehard staal
Cilinderslot: geavanceerde schijfcilinder
Aantal sleutelcombinaties: 16.000
Aantal sleutels: 2Montage instructie wielklem Amsterdam