Over Powerlock

Powerlock

Powerlock ontwikkelt en ontwerpt een uniek
assortiment antidiefstalproducten voor mobiele
toepassingen. Onze producten zijn beschikbaar
voor verschillende toepassingen zoals: Boten,
buitenboordmotoren, caravans, aanhangwagens, auto’s,
vrachtwagens, motorfietsen, stacaravans en
veel meer.

PREMIUM CYLINDERS

De nieuwe Powerlock Pro® is de nieuwste ontwikkeling in de wereld van premium cilinders. De cilinder is ontworpen en gemaakt om in alle Powerlock® maximale beveiligingsproducten te passen. Het sluitsysteem biedt een breed assortiment met cilinders die allemaal met een enkele sleutel kunnen worden bediend. Het ontwerp en het vakmanschap dat past in het creëren van deze cilinders zorgt ervoor dat het zelfs werkt in de meest ernstige milieu omstandigheden.

ROESTVRIJ STALEN DESIGNER STEUTELS

Elke Powerlock®-sleutel is gemaakt van roestvrij staal om een ​​niveau van hoge duurzaamheid te bereiken en bestand tegen corrosie.

PERSOONLIJKE CODE-CARDS

Elke Powerlock®-sleutel wordt geleverd met een persoonlijke codekaart. Deze Powerlock-codecard wordt gebruikt om de authenticiteit van de houder en het slot te identificeren. De codekaart geeft de houder autorisatie om dubbele sleutels van de Powerlock® gecertificeerd sleutelsysteem te bestellen.

ONZE PRODUCTEN

HANGSLOTEN

Onze hangsloten zijn ontworpen voor beveiligings objecten met een hoge waarde en een hoog risico op diefstal. De Powerlock® PL-700 is een van de 's werelds sloten op de markt. Een roestvrijstalen kast met een geharde borium beugel maakt onze PL-700 een van de meest duurzame hangsloten op de markt.

CONTAINER EN TRAILER SLOTEN

Onze zware gietstalen container / trailer sloten zijn een uitstekende oplossing voor het beveiligen van vrachtwagentrailers of zeecontainers. De Powerlock® CTL-100 is de standaard in container- en trailerbeveiliging. De CTL-100 wordt in meer dan 80 landen gebruikt.

BUITENBOORDMOTOR SLOTEN

Powerlock® is de marktleider in het beveiligen van buitenboordmotoren, en goed bekend in de Nederlandse maritieme markt. De Powerlock® BBM-I biedt maximale beveiliging voor alle buitenboordmotoren tot 10 pk.

EN NOG VEEL MEER