Producten

POWERLOCK 500 ELEKTRONISCH SLOT

495.00

PowerLock 500 elektronisch slot ✔ Geen sleutel meer nodig ✔ Geschikt voor TAPA TSR-1 certificatie ✔ Eenvoudig programmeerbaar (zowel gebruikerscode als mastercode) ✔ Dubbele blokkeerpen (ø16mm, valt in het chassis) ✔ Compact, valt met z’n hoogte van slechts 12 cm binnen de handgrepen ✔ Volledig RVS ✔ Bevestiging op deur met 6 stuks M8 bouten
Artikelnummer: 101020300 Categorieën: ,

PowerLock 500 elektronisch slot
PowerLock is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van veiligheidssloten voor vrachtwagens/opleggers, containers, bedrijfsauto’s en aanhangwagens/caravans. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij voor ieder beveiligingsprobleem een passende oplossing bieden. De nieuwste innovatie is een elektronisch slot geschikt voor opleggers (met gesloten opbouw) en containers. Het PowerLock 500 electronisch slot is in de praktijk uitvoerig getest en zeer betrouwbaar gebleken en functioneert onder alle weersomstandigheden.

✔ Geen sleutel meer nodig
✔ Geschikt voor TAPA TSR-1 certificatie
✔ Eenvoudig programmeerbaar (zowel gebruikerscode als mastercode)
✔ Dubbele blokkeerpen (ø16 mm, valt in het chassis)
✔ Compact, doordat het slot slechts 12 cm hoog is, past het onder de handgrepen

✔ Volledig RVS
✔ Bevestiging op deur met 6 stuks M8 bouten
✔ Te openen vanuit de binnenkant
✔ HACCP conform
✔ Vaste montage
✔ Voorzien van vervangbaar Lithium accupack
✔ Afmetingen voorkant: 24 x 12 x 6 cm (bxhxd) incl. draaiknop
✔ Gewicht: 3,5 kg
Een eigen gebruikerscode kan eenvoudig geprogrammeerd worden. Hierbij heeft u de keuze uit meer dan 100.000 mogelijkheden. Het PowerLock 500 elektronisch slot is tevens voorzien van een mastercode, te gebruiken in het geval de gebruikerscode vergeten is. De gebruikerscode wordt ingebracht door een bevoegd persoon van het kantoor. De chauffeur hoeft pas op de plaats van bestemming op de hoogte te worden gesteld van deze code.

Indien gewenst kan montage van het slot voor u uitgevoerd worden, zowel bij ons als op lokatie. De kosten voor montage bedragen € 200,- excl. BTW en bij montage op lokatie komt daar een kilometervergoeding bij.

PowerLock heeft eigen ontwikkeling en produktie in Nederland. Maatwerk is mogelijk.

Direct een demonstratie van het PowerLock 500 elektronisch slot? Neem contact met ons op en kijk vast op Youtube voor een montagefilm: https://www.youtube.com/watch?v=ENEbEWapJIg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “POWERLOCK 500 ELEKTRONISCH SLOT” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *